Despre CazinoExpert

Actualizat:

Integritate

Siguranță

Transparență

Protecția Jucătorilor

Dacă ești în căutarea unei platforme românești cu informații complete despre cazinourile online și bonusurile potrivite pentru tine, ai ajuns unde trebuie.

CazinoExpert este o platformă independentă de analiză a pieței de cazinouri online care publică recenzii informative pentru produsele și serviciile asociate jocurilor de noroc.

Fiecare tip de conținut are standarde și metode specifice de evaluare care permit cititorilor să înțeleagă mai bine produsul pe care îl evaluăm.

Bun venit pe CazinoExpert, cea mai bună sursă românească pentru recenzii de cazinouri.

De Ce Să Alegi CazinoExpert?

 • Experiență – Am început proiectul dedicat pentru Marea Britanie în 2016, dar experiența de jucători o avem de mult mai mult timp.
 • Abordare unică – Metodologia pe care o folosim, cu numeroasele criterii de evaluare este printre cele mai calitative de pe piață.
 • Transparență – Înainte de orice clasificare sau recomandare menționăm metodologia folosită, astfel încât riscul unor neînțelegeri să fie minimizat.
 • Siguranța jucătorilor – Baza noastră de date constă doar în cazinouri reglementate, legale și sigure.
 • Bonusuri cu cele mai bune valori – Testăm personal fiecare ofertă de bonus de bun venit din partea cazinourilor pentru a fi siguri că tu ai parte de cele mai bune experiențe atunci când te înregistrezi pe o platformă.

Cum A Început Totul?

Povestea afacerii noastre începe în anul 2016, atunci când echipa noastră de autori și editori au făcut trecerea de la jucători la cazinouri la experți în domeniu.

Am realizat că strategiile utilizate de majoritatea specialiștilor în marketing nu sunt în interesul jucătorilor, și atunci ne-a venit ideea!

Pe vremuri, găsirea unei surse de informații obiective și de încredere era aproape imposibilă. Carențele și golurile legislative au transformat promovarea cazinourilor online într-o misiune dificilă, în special pentru jucător, care nu avea mijloacele necesare să discearnă care informații erau de încredere.

Astfel, ne-am decis să schimbăm acest lucru.

De La Experiență La Expertiză În Jocurile De Noroc Online

În timpul în care am studiat, cercetat și testat industria și cazinourile online, am reușit să ne perfecționăm metodele și criteriile după care facem selecția cazinourilor și recenziile, construind, treptat, expertiză reală în domeniu.

Am crescut, de la an la an, de la o echipă de jucători experimentați la experți în care se pot încrede jucătorii. Am știut că va fi mult de muncă, dar asta nu ne-a oprit, deoarece oportunitatea de a ne folosi experiența în jocurile de noroc online în folosul jucătorilor din România s-a dovit a fi mult prea atractivă.

Misiunea Noastră

Echipa de specialiști CazinoExpert este determinată să ofere sfaturi de cea mai bună calitate despre jocurile de noroc și cazinourile din România. Scopul final este de a rafina și de a menține standardele de calitate ale industriei din România prin creșterea așteptărilor pe care le au atât jucătorii, cât și platformele operatorilor.

 • Promovarea cazinourilor sigure și legale din România – Noi promovăm operatori legali din România care sunt cu adevărat speciali. Obiectivul nostru în materie de marketing este de a crește popularitatea cazinourilor online reglementate și de a ți le prezenta. Prin acest lucru, încercam să creăm un standard pe care, sperăm noi, să îl adopte toate cazinourile online din România
 • Încurajarea jocului responsabil și corect – Noi îți spunem și îți arătăm cum să alegi cel mai bun cazino online, dar și cum să îl folosești. Fiind jucători experimentați, știm bine cât de tentant este să joci și să pariezi 24/7, urmărind să câștigi jackpotul. Cu toate acestea, știm, din experiență, cât de important este să joci corect și cât mai responsabil.
 • Fidelitatea față de principiile de publicare – Conținutul pe care îl scriem urmărește o conduită de publicare foarte riguroasă. Sinceritatea și transparența în relatarea informațiilor, asumarea responsabilității și independența sunt doar câteva dintre principiile după care ne ghidăm atunci când scriem. Tipurile de conținut pe care le scriem și etapele pe care le parcurgem atunci când le realizăm sunt detaliate în pagina Cum Evaluăm.

Valorile Noastre

Valoare În ce constă?
Integritate Putem să dovedim faptul că suntem integri doar prin rezultate tangibile. Cu toate acestea, metodologia noastră rafinata și clara pentru realizarea recenziilor este un indicator pentru deschiderea noastră față de sinceritatea de care dăm dovadă. Deși sunt confidențiale, parteneriatele noastre cu operatorii de jocuri de noroc online sunt condiționate de cerințe riguroase.
Siguranță Misiunea noastră este să construim un mediu sigur pentru jucătorii din România, iar mijloacele prin care putem face asta constau în vizibilitatea pe care o acordăm operatorilor legali. Românii vor avea, astfel, un sentiment de siguranță dat de analizele noastre despre legitimitatea licențelor, a corectitudinii jocurilor și a reputației.
Transparență În ciuda faptului că lucrăm ca afiliați în industria jocurilor de noroc, apelăm la diferite strategii pentru a menține recenziile cât se poate de obiective și lipsite de informații înșelătoare sau incorecte. Menționăm că nu suntem sub tutelajul vreunui cazino pe care îl promovăm. Scopul nostru este să te ajutăm pe tine, jucătorule, să iei decizii mai bune.
Protecția Jucătorilor Nu suntem aici pentru a modela dependenți de jocuri de noroc, ci persoane responsabile, care știu riscurile asociate jocului la cazinourile online.

Nu Ne Compromitem Integritatea

CazinoExpert este o sursă independentă de sfaturi și comparații ale cazinourilor din România, iar angajamentul nostru pentru corectitudine nu este negociabil.

Așa cum clarificăm și în pagina Cum Facem Bani, putem primi compensații de natură monetară de la partenerii noștri, dar asta nu înseamnă că ne afectează felul în care realizăm recenziile.

Conținutul nostru păstrează cel mai înalt nivel de obiectivitate, iar alegerile noastre în materie de cele mai bune cazinouri online reflectă strict părerile și opiniile echipei editoriale.

Pentru Cine Lucrăm?

Serviciile noastre se adresează în mod exclusiv jucătorilor cu vârstă legală și cu rezidență în România.

Termenii și Condițiile noastre sunt aplicate în conformitate cu Legea Jocurilor de Noroc din România. Astfel, minorii au interdicție clară de la a consulta site-ul nostru. Reține faptul că uzul serviciilor noastre de către tine reprezintă și consimțământul tău cu privire la acceptarea Termenilor și Condițiilor.

Diferite subcategorii de jucători români pot fi incluși în această categorie mare a jucătorilor:

 • În funcție de experiență: jucători începători, jucători experimentați
 • În funcție de buget: jucători cu buget redus, jucători cu buget generos
 • În funcție de frecvența jucatului: jucători sporadici, jucători ocazionali, jucători înrăiți
 • În funcție de preferințele ce țin de jocuri: jucători la păcănele, jucători la jackpot, jucători de live casino

Site-ul nostru este o resursă valoroasă pentru fiecare tipologie de jucător. Suntem gata să îți oferim cele mai bune cazinouri online pentru tine, indiferent de preferința pe care o ai.

Recenzii Și Sfaturi La Fiecare Pas

Recenziile Cazinourilor Online În Amănunt

Suntem complet transparenți în ceea ce privește modul în care facem recenziile cazinourilor online.

Experții noștri nu fac rabat de la efortul de prezentare a serviciilor platformelor operatorilor într-un mod cât mai facil. Urmărind fiecare etapă din sistemul de testare a cazinourilor online, recenziile pe care ți le punem la dispoziție au avantajul de a fi făcute de jucători reali, ca tine.

Compară cazinourile online din România cu programul pe care ți-l punem la dispoziție. Este cel mai rapid mod de a găsi o platformă potrivită pe care să joci.

Recenziile Bonusurilor

Românii vor cele mai bune bonusuri la cazinourile online, iar noi suntem aici pentru a oferi exact asta. Dacă încă te întrebi ce anume ne recomandă drept cea mai bună sursă de bonusuri de bun venit, citește secțiunea de recenzii ale bonusurilor.

Părerile Experților

Vrem să ne folosim la maximum experiența de jucători și să adăugăm valoare recenziilor noastre în acest fel. Așadar, nu oferim simple date generice despre cazinouri în cadrul recenziilor, ci le dăm jucătorilor români contextul și perspectiva potrivite pentru a determina imediat ce merită o investiție financiară și ce nu. Bogăția informațiilor pe care le oferim este completată de observațiile și părerile unor experți adevărați.

Ghiduri Și Păreri Gratuite De La Experți

Jocurile de noroc țin, așa cum le spune și numele, de noroc, dar asta nu înseamnă că nu îți poți îmbunătăți șansele dacă știi în amănunt detalii despre cazinourile online și jocurile din România. Pregătește-te cu ghidurile noastre complet gratuite și profită la maximum de sesiunile tale de joc.

Fă Cunoștință Cu CEO-ul Nostru, Ionuț Cătălin Marin

Ionuț Marin este Directorul Executiv care și-a arătat, în cei 7 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc, abordarea sa profesională, bazată pe rezolvarea de probleme și găsirea soluțiilor. Cel mai evident atuu pe care îl are Ionuț și pe care îl folosește în sprijinul echipei este capacitatea de a deschide noi drumuri și oportunități prin aplicarea constantă, în rutina de zi cu zi, a inovațiilor ce se regăsesc atât în industrie, cât și în afara ei. Folosind date statistice din studii de caz, teste și rapoarte realizate în cadrul companiei, știe foarte bine ce drum să aleagă și ce decizie să ia astfel încât să ajungă la un rezultat optim.

Scopul inițial al companiei a fost să mențină controlul, în ceea ce privește mentalitatea jucătorilor, și excelența, aspecte care au fost neglijate de mare parte din industrie. Aceste aspecte rămân parte din motivația noastră ca experți ai CazinoExpert. Cu toate acestea, trebuie să ne adaptăm, având în vedere provocările din industrie, și să găsim noi modalități de a ne descurca în acest mediu competitiv, pentru că tu să poți primi susținerea de care ai nevoie din partea noastră.

Găsește Cel Mai Bun Cazino Online Alături De Noi

Acum că ai aflat mai multe despre noi, te invităm să vezi ce îți oferă cele mai bune cazinouri din România. Suntem încrezători în ceea ce privește calitatea selecțiilor pe care le facem, așa că navighează și descoperă cele mai bune oferte, citește-ne recenziile și găsește-le pe cele potrivite pentru nevoile tale.