Cum Facem Bani?

Actualizat:

CazinoExpert este o companie de publicitate independentă care analizează și testează cazinourilor din România, oferind cititorilor conținut informativ gratuit.

Toate bonusurile prezente pe site-ul nostru provin de la cazinouri licențiate din România, cu care am încheiat parteneriate, motiv pentru care primim și compensații financiare. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că ne sunt afectate deciziile. Prezentăm întotdeauna informații transparente și total imparțiale.

Standardele Pentru Publicare

Echipa noastră de experți analizează și testează fiecare cazinou în parte înainte ca acesta să fie publicat pe site-ul nostru.

Investim timp, energie, dar și multe alte resurse pentru a ne asigura că toate informațiile pe care le găsești pe site-ul nostru sunt corecte, actualizate constant, dar și 100% obiective. Pentru ca acest lucru să fie posibil, experții noștri testează direct fiecare cazinou sau bonus. În plus, căutăm opinii venite din partea jucătorilor români pentru a avea o imagine de ansamblu atât a aspectelor pozitive, cât și a celor negative. Scopul nostru final este de a pune la dispoziția utilizatorilor care ne trec pragul informații detaliate.

Pentru informații suplimentare, poți consulta și politica noastră editorială.

Un Plus De Conținut Informațional

Ne angajăm să dăm o mână de ajutor tuturor jucătorilor din România pentru a lua întotdeauna decizii corecte.

Ca parte a acestui proces, oferim și sfaturi cu privire la dependența de jocuri de noroc. Ține cont că toate aceste referințe sunt oferite doar în scop informativ, motiv pentru care este posibil să nu se aplice tuturor jucătorilor.

Scopul nostru principal este de a crește gradul de conștientizare cu privire la această problemă reală și de a încuraja toți jucătorii să caute ajutor profesional.

Acordul Privind Termenii Și Condițiile Cazinourilor Și Bonusurilor

Toate produsele prezente pe site-ul nostru, iar în această categorie intră atât cazinourile, cât și bonusurile, vin la pachet și cu Termenii și Condițiile din momentul evaluării și cercetării efectuate de către noi.

Ține cont că fiecare cazinou are dreptul de a-și modifica în orice moment termenii și condițiile atât pentru platformă în sine, cât și pentru ofertele promoționale, însă cu obligația de a-și anunța clienții cu privire la noile modificări. Tocmai din acest motiv, pot exista ușoare diferențe între datele prezente pe site-ul nostru și termenii prezenți pe site-ul cazinoului.

Monitorizăm și actualizăm constant toate recenziile prezente pe site-ul nostru pentru a-ți pune la dispoziție doar date reale.

Încurajăm toți cititorii noștri din România să analizeze cu atenție Termenii și Condițiile produselor prezente pe site-ul nostru pentru a se asigura că informațiile pe care le citesc sunt corecte și actualizate.

Politica De Monetizare

CazinoExpert colaborează cu numeroase cazinouri online din România, primind diferite compensații financiare în momentul în care un utilizator accesează un cazinou prin intermediul link-ului nostru.

Cu toate acestea, obiectivitatea noastră nu este afectată de parteneriatele financiare pe care le legăm.

De Ce Compensațiile Financiare Nu Ne Afectează Valorile

Ne bazăm pe o abordare strictă, dar și transparentă în tot ceea ce privește analiza cazinourilor online, iar mai apoi redactarea conținutului.

Suntem extrem de selectivi în ceea ce privește cazinourile online cu care alegem să ne asociem. Fiecare operator prezent pe acest site reflectă valorile noastre de bază, principiile și angajamentul nostru față de calitate și siguranță.

Politica noastră editorială nu este afectată de contribuția directă a unui operator, recenziile reflectând strict experiența noastră pe site-ul cazinoului.

Indiferent de popularitatea unui operator, nu vom lega niciodată parteneriate cu un cazinou care nu deține licența ONJN.

De Ce Să Ai Încredere În Noi

Toate textele prezente pe site-ul nostru sunt concepute cu un singur scop, acela de a informa în mod clar jucătorii din România cu privire la alegerile pe care le vor face. Tocmai din acest motiv, în recenziile noastre vei observa o prezentare clară a fiecărei platforme în parte, comparații cu standardele industriei, dar și menționarea fiecărei posibile nereguli peste care poți da.

CazinoExpert ține cont de confidențialitatea cititorilor! Poți afla mai multe informații despre acest subiect direct pe pagina noastră de Politica de Confidențialitate.

În plus, toate recenziile sunt realizate, în primul rând, pentru siguranța jucătorilor. Toate evaluările pe care le facem, dar și ghidurile sau articolele prezente pe blog reflectă angajamentul nostru față de interesele jucătorilor.