Cu o experiență de peste 5 ani și o înțelegere extinsă a complexității industriei jocurilor de noroc, Vlad George Niță este un autor și manager de proiect înalt calificat. Vlad a terminat un program de masterat în Managementul Afacerilor, iar cunoștințele dobândite în urma cursurilor de învățământ superior sunt înrădăcinate în metodele sale de lucru și de perfecționare.

Ionuț Marin este CEO-ul companiei noastre și își folosește expertiza tehnică și în domeniul jocurilor de noroc pentru a îmbunătăți și evalua calitatea tuturor textelor și produselor publicate.

Mirela Ghiță este autorul site-ului CazinoExpert și este aici pentru a da o mână de ajutor jucătorilor din România prin conținutul de calitate pe care îl oferă.

Codul De Conduită Al Autorilor

Toți colaboratorii noștri, porninind de la autori, la redactori, iar mai apoi administratori, toți respectă un cod etic clar și strict.

 • Independența: Singurul obiectiv al CazinoExpert este de a informa și a da o mână de ajutor jucătorilor din România. Din acest motiv, ne menținem întotdeauna obiectivitatea și independența. Orice colaborator cu care ne asociem trebuie să aibă aceleași principii. Nu facem compromisuri și nu vom accepta colaborări cu reprezentanți nelegitimi.
 • Recenzii exacte: Ținând cont de misiunea noastră a informa întotdeauna cititorii, oferim doar date exacte în recenziile noastre. Procedura noastră legată de cum evaluăm cazinourile garantează fiabilitate.
 • Politică editorială: Atât politica, cât și principiile noastre editoriale ne oferă o imagine de ansamblu a liniilor directoare care ne dictează practicile. Este important să te familiarizezi cu acestea, fie că dorești doar să consulți conținutul prezent pe site-ul nostru, fie că vrei să iei parte la activități.

Experiența Specialiștilor

 • Cercetare: Autorii noștri au experiență în cercetarea și analiza aprofundată a pieței jocurilor de noroc. Cercetăm toate aspectele industriei de jocuri de noroc pentru a genera conținut bine structurat, în conformitate cu nevoile tale.
 • Educație: Experiența și expertiza noastră în industria jocurilor de noroc ne permit să realizăm ghiduri și bloguri educaționale, fie că e vorba despre înțelegerea modului în care funcționează diferite jocuri de cazinou, despre cum să folosești instrumentele de joc responsabil sau despre cum să ai o experiență fără probleme.
 • Recenzii Pentru Cazinouri: Echipa noastră evaluează în amănunt diverse platforme, clasificând și testând selecția de jocuri, interfața, securitatea și licențierea și metodele de depunere și retragere, printre altele. Recenzile noastre constau în informații detaliate, astfel încât jucătorii din România să poată lua deciziile despre cazinourile la care se înregistrează în cunoștință de cauză.
 • Standardele Industriei: Echipa noastră de specialiști analizează mereu evoluțiile industriei, atât din punct de vedere legislativ, cât și din punct de vedere al noutăților care apar în cazinouri sau al noilor tehnologii folosite. Toate aceste eforturi sunt menite să te ajute să fii la curent cu tot ceea ce te-ar putea afecta în experiența de joc.

Scopul Autorilor Noștri

 • Sursă De Încredere Pentru Jucători: Cel mai important lucru pentru noi este să oferim informații concrete și corecte. Vrem să fim o sursă de informații în care toți jucătorii români pot avea încredere.
 • Comunicare Transparentă: Vrem să fim transparenți în informațiile pe care le prezentăm, așa că ne propunem să furnizăm doar date exacte jucătorilor. Ne place să fim clari în exprimare și să fim onești în materialele scrise.
 • Educație Și Informare: Ținem la educație și vrem să facem asta și cu jucătorii români. Misiunea noastră este să oferim acces la informații utile, noi și de actualitate tuturor cititorilor noștri.
 • Conținut Informativ Valoros: Monitorizăm constant industria jocurilor de noroc ca să putem îmbunătăți calitatea informațiilor pe care le oferim. Ne place să dăm informații în cel mai practic și util mod și să dăm șansa jucătorilor să înțeleagă subiectele în profunzime.