Devino Partener

Actualizat:

Aici vei vedea care sunt cerințele și criteriile de aplicare pentru potențialii parteneri CazinoExpert. Vei afla cine suntem, care sunt obiectivele noastre generale și prin ce metode le atingem.

O altă perspectivă importantă este multitudinea de standarde pe care le stabilim pentru parteneriatele noastre, atât înainte cât și în timpul derulării acestora.

Cine Suntem

CazinoExpert este un centru de cercetare și analiza și o platformă independentă de agregare a celor mai bune cazinouri de pe piața jocurilor de noroc din România.

Politica noastră referitoare la cum evaluăm cazinourile dă detalii legate de practicile și standardele conținutul pe care îl împărtășim gratuit, cu intenția de a crește nivelul de înțelegere a jocurilor de noroc online de pe teritoriul României.

Obiectivele Noastre

Toate parteneriatele dintre operatorii platformei, contribuitorii independenți și potențialii parteneri trebuie să se alinieze scopurilor și obiectivelor noastre principale.

Susținem misiunea de a crea un mediu sigur de joc pentru publicul nostru.

Am creat un ghid cuprinzător ce oferă utilizatorilor noștri resursele și informațiile necesare pentru a le spori înțelegerea pieței de jocuri de noroc online.

Având în vedere lipsa vizibilă de informații disponibile cu privire la această industrie, am alcătuit o bază de date extinsă pentru a ne educa și ghida utilizatorii.

Cu Cine Vrem Să Facem Parteneriate

CazinoExpert intră în parteneriate doar cu operatorii de jocuri de noroc și cu agențiile de publicitate care ne împărtășesc valorile de bază și, de asemenea, împărtășesc sentimentul de respect pe care îl avem față de utilizatorii noștri.

Valorile Noastre Trebuie Să Fie Și Ale Tale

Transparența, securitatea, independența, protecția jucătorilor și concentrarea pe crearea unei experiențe distractive, sigure și corecte sunt valorile de bază pentru dezvoltarea platformei noastre.

Orice posibil partener trebuie să confirme și să demonstreze în mod activ aderarea la aceste principii printr-o politică cuprinzătoare și practici adecvate.

Bazele Evaluării Cererilor De Parteneriat

Sunt o mulțime de aspecte de care ținem cont în momentul în care luăm în considerare un posibil parteneriat.

Licențierea Este Prioritară

Unul dintre cei mai importanți factori pe care îi luăm în considerare atunci când evaluăm un cazinou este dacă acesta deține o licență validă de la autoritatea națională de reglementare din țară, ONJN..

Asigurarea faptului că un cazino operează sub o licență activă și validă și respectă reglementările industriei este esențială pentru protejarea jucătorilor și menținerea transparenței pe piața jocurilor de noroc online.

Auditul

Echipa noastră de experți efectuează verificări justificabile și rezonabile a elementelor esențiale ale unei politici echitabile.

Pe măsură ce analizăm o cerere, verificăm:

  • termenii și condițiile site-ului web,
  • comisioanele asociate depunerilor și retragerilor retrageri,
  • disponibilitatea și eficiența serviciului de suport pentru clienți,
  • eficiența echipei de suport în ceea ce privește soluționarea problemelor și reclamațiilor.

Prin verificarea acestor aspecte, urmărim să le oferim utilizatorilor noștri o imagine completă a tuturor serviciilor oferite de brandul respectiv și să ne asigurăm că au o experiență bună și plăcută.

Un brand devine eligibil pentru un parteneriat publicitar alături de noi prin evaluarea amănunțită a acestor aspecte. Este important să știi că vom menține aceste standarde de calitate pe tot parcursul parteneriatului nostru.

Jocul Responsabil

Pe lângă aceste considerente, vom evalua dacă un potențial partener are resursele necesare pentru a preveni comportamentele de joc problematice și dacă oferă opțiuni de Joc Responsabil și protecție pentru minori prin interzicerea acestora de la participarea în cadrul jocurilor.

Noi, în calitate de companie, ne angajăm să educăm generația următoare cu privire la potențialele riscuri asociate cu industria jocurilor de noroc online și ne străduim să avem parteneriate cu operatorii care ne împărtășesc principiile, valorile și standardele.

Cum Ne Contactezi

Deoarece politicile noastre nu sunt realizate în colaborare directă cu niciun cazinou online, toate informațiile pe care le oferim despre partenerii noștri se bazează exclusiv pe evaluările și recenziile noastre independente.

Ne angajăm să menținem imparțialitatea și integritatea prezentărilor noastre cuprinzătoare.

Dacă ești interesat să colaborezi cu noi și să ne respecți setul de valori și obiective, te invităm să ne contactezi. Poți găși mai multe informații despre politica noastră de monetizare în prezentarea noastră din pagina Cum facem Bani.