Contactează-ne

Actualizat:

Noi, în calitate de companie, prețuim fiecare opinie și fiecare feedback de la cititorii noștri. Ne vom dedica timpul celor care doresc să intre în legătură cu noi. Pentru clienții care au nevoie de îndrumare suplimentară în utilizarea platformei noastre sau pentru cei care doresc să atragă atenția asupra informațiilor înșelătoare, punem la dispoziție opțiunile de contact de mai jos. Cererile vor fi înaintate celor mai potriviți experți din companie, ce pot rezolva problemele într-un timp rezonabil, iar asta în mod cert.

Recomandăm, de asemenea, utilizarea secțiunii de comentarii, care poate fi găsită la finalul fiecărei pagini de recenzie a unui cazinou. Am creat-o pentru a simplifica modul în care utilizatorii raportează inexactități referitoare la analiza furnizată. Suntem conștienți că industria cazinourilor online și a jocurilor de noroc este într-o evoluție constantă și că detaliile legate de anumite aspecte ce țin de cazinouri pot fi modificate. Vrem să încurajăm schimbul de informații între noi și jucători, dar și între cititorii noștri și să le dăm un imbold să participe activ la educație și la îmbunătățirea calității informațiilor prezentate de noi.

Fă Echipă Cu Echipa Noastră!

Munca alături de CazinoExpert înseamnă arătarea spiritului de echipă, pasiunea pentru atingerea acelorași obiective comune și lipsa de frică în fața noilor provocări. Acestea sunt aspectele fundamentale care diferențiază echipa noastră de experți, care au făcut că această companie să-și atingă întregul potențial, față de angajații obișnuiți. Ideea și spiritul de echipă sunt deosebit de importante pentru noi și doar așa putem colabora pentru a cerceta și a oferi informații clare, corecte și testate personal. Dorim să găsim cele mai bune soluții împreună, împărtășind din expertiza pe care o avem și făcând schimb de informații. Pasiunea pe care o avem și dedicarea pentru jucătorii din România ne dau șansa să ne depășim așteptările și să ne atingem adevăratul potențial împreună.

Suntem într-o continuă căutare de colegi noi care împărtășesc aceleași convingeri și principii de bază și care doresc să se implice personal în educarea jucătorilor din România, astfel încât aceștia să aibă experiențe mai bune. Recunoaștem valoarea și calitatea unei persoane indiferent de rasă, religie, culoare sau orientare sexuală. Suntem ferm convinși că pentru a avea o industrie jocurilor de noroc mult mai etică și cu mai multă responsabilitate e necesar să dezvoltăm un mediu de lucru bazat pe aprecierea diferențelor culturale.

Egalitatea și diversitatea sunt pilonii pe care încercăm să-i construim. Vrem să eliminăm complet orice formă de discriminare și să oferim posibilitatea de a lucra într-un mediu incluziv, sigur și prolific. Suntem de părere că prin aceste valori și prin eforturile constante pe care le facem, educația jucătorilor la cazinourile online din România va avea parte de o schimbare în bine.

Așadar, dacă dorești și ai posibilitatea să îi încurajezi și pe alții prin informații utile despre industria jocurilor de noroc și să le ghidezimodul în care gândesc despre acest sector de activitate, ai venit la locul potrivit! Așteptăm aplicația ta!

Însoțește-ne În Misiunea Noastră!

Compania noastră este foarte critică și analitică atunci când vine vorba de colaborări noi cu potențiali parteneri, datorită faptului că tot ceea ce facem, facem având în minte cititorii noștri. Dorim să ne unim forțele cu afaceri și companii care ne împărtășesc principiile de bază, valorile și misiunea și care apreciază faptul că facem investigații temeinice pentru a verifica dacă le respectă în totalitate. Informații exacte despre valorile noastre și ceea ce căutăm pot fi găsite de fiecare cititor pe pagina Devino Partener. În plus, poți vizita pagina pe care am creat-o despre cum facem bani, pentru a înțelege de unde provine venitul nostru și în ce măsură ne afectează.

Contactează-ne!

Capcha eronat