4 Motive Pentru Care Jocurile EGT Sunt Populare

Actualizat:
4 Motive Pentru Care Jocurile EGT Sunt Populare

Ești curios să afli secretul popularității din spatele jocurilor EGT? Descoperă în rândurile ce urmează cele 4 motive pentru care EGT a ajuns atât de sus, comparația dintre marea companie și rivalul său NetEnt, și ce spun specialiștii CazinoExpert.ro, Mirela Ghiță (Autor) și Vlad George Niță (Editor).

4 Motive Pentru Care Jocurile EGT Au Ajuns Populare

Nu este niciun secret că păcănelele sunt în topul preferințelor românilor, iar dacă este să vorbim despre performanță și calitate, jocurile EGT sunt fruntașe prin:

Grafica Și Animațiile – Principalul Factor Al Popularității EGT

Grafica Și Animațiile – Principalul Factor Al Popularității EGT

Poate chiar cel mai important și cunoscut aspect al jocurilor de la EGT este aspectul lor. Formele  simbolurilor sunt clare și detaliate, culorile vibrante, dar în același timp se păstrează  nuanța jocului clasic de altădată.

Grafica jocurilor EGT este una specială, marele furnizor păstrează elementele clasice ale jocurilor de păcănele și le aduce în actualitatea zilelor noastre cu ajutorul tehnologiilor moderne. Detaliile realiste, coloana sonoră și personajele sloturilor din cazinourile online  sunt elemente premium similare jocurilor video de top.

Shining Crown Și Simbolurile De Fructe

Un exemplu de experiență completă și aparte îl reprezintă jocul EGT, deja popular la nivel global, Shining Crown. Suntem siguri că și tu ai auzit de acest joc, în special pentru simbolurile cu fructe care îți pot aduce diverse câștiguri în funcție de combinația care îți pică.

Interfața jocului este una intuitivă, destul de simplă, astfel că toate informațiile de care ai nevoie îți vor fi prezentate acolo.

Printre cele mai căutate și dorite simboluri, se numără simbolul Wild. Acesta poate apărea pe a doua, a treia și a patra rolă și poate aduce câștiguri surprinzătoare. Această coroană poate înlocui orice simbol, în afară de simbolul Scatter. Un alt simbol cu semnificație este reprezentat cifra 7, care aduce cele mai mari câștiguri.

Diversitatea tematică – O Lume EGT Pentru Fiecare

Te simți teleportat într-o cu totul altă lume de fiecare dată când joci EGT? Dacă ai acest sentiment, este magia pe care EGT a creat-o prin tematicile sale speciale. Dacă joci la cazinouri cu păcănele pe bani reali, azi ești în Egiptul Antic, mâine poți lua cina cu Zeus. Jocurile EGT construiesc o lume care să fie în ton cu viziunea ta și ai sute de variante de unde poți alege.

Tematicile care se regăsesc în jocurile furnizate de EGT păstrează nostalgia trecutului îmbinată cu efectele speciale ale prezentului, iată câteva dintre ele:

Diversitatea tematică – O Lume EGT Pentru Fiecare

  • Lumea vrăjitoarelor cu Witches’ Charm;
  • Tematică de epocă axată pe mașinile din acea vreme cu Retro Style;
  • Clasica tematică cu fructe cu Dice & Roll;
  • Tematică de tip SF cu Secrets of Alchemy;

RTP-ul Jocurilor De La EGT

EGT oferă jucătorilor o imagine clară și transparentă în ceea ce privește potențialul de câștiguri sau pierderi, astfel așteptările tale vor coincide cu realitatea într-un procent foarte mare, de peste 95%. Un aspect foarte important pe care să-l ai în vedere este faptul că această rată este calculată pe termen lung, adică pe sute de pariuri, nu pe unul singur.

Asul Din Mânecă EGT- Jackpotul

Asul Din Mânecă EGT- Jackpotul

Jackpotul este o funcție nelipsită din sloturile dezvoltate de EGT, un atuu pe care acest furnizor îl are în fața competiției. Acesta nu doar că-ți mărește  șansele de câștig, cât garantează în proporție de 99% că vei câștiga. Tot ce trebuie să faci e să ai răbdare și puțin noroc. Fiind un sistem aleatoriu, poate dura ceva până vei primi un jackpot. Într-adevăr, este mai rar acest tip de bonus, dar aduce câșiguri considerabile și garantate.

Un alt lucru pe care l-a făcut EGT este că a luat funcția de Jackpot, care se găsea doar la anumite sloturi, și a transformat-o în funcție permanentă de la finalul rundelor de păcănele.

Funcția Specială EGT- Jackpot Cards

Jackpot Cards face parte din suita de bonusuri speciale ale EGT. Este o rundă bonus pe 4 niveluri, fiecare având valori diferite și fiind corespunzătoare simbolurilor de la cărțile de joc (inima neagră fiind cea mai valoroasă). La finalul oricărei rotiri la un slot EGT poți fi selectat aleator pentru a obține bonusul Jackpot Cards.

Această funcție este specifică păcănelelor cu jackpot progresiv, mai exact valoarea premiului crește, într-un anumit procent, pe baza pariurilor pe care le fac jucătorii.

Popularitatea Păcănelelor EGT Vs NetEnt – Comparația Experților

Popularitatea Păcănelelor EGT Vs NetEnt – Comparația Experților

Nu ești hotărât ce furnizor este mai priceput în ale păcănelelor? Specialiștii CazinoExpert.ro își ușurează munca, Mirela Ghiță (Autor) și Vlad George Niță (Editor) au pregătit o analiză detaliată a celor mai populari 2 furnizori de păcănele care să-ți răspundă dorinței tale de a alege cea mai bună variantă.

Caracteristica NetEnt EGT
Portofoliu de jocuri Peste 200 de jocuri Peste 260 de jocuri
Design al jocurilor Grafică și design de înalt nivel Grafică simplă, dar modernă
RTP Peste 96% Peste 96%
Licențiere da da

Verdictul Specialiștilor CazinoExpert.ro

După procese îndelungate de cercetare și comparații între furnizorii de pe piața jocurilor online, specialiștii CazinoExpert.ro au conculzionat că EGT merită să fie în topul preferintelor jucatorilor și că popularitatea lui nu este una întâmplătoare. Jocurile EGT și-au câștigat locul în top prin calitatea superioară a tehnologiei folosite, a imaginilor clare și realiste, dar și datorită RTP-ului care depășește media.

Specialiștii îți recomandă să alegi întotdeauna cazinouri online licențiate și să joci responsabil, să îți setezi limite de buget dar și de timp!