Comparație Între Pariurile Secundare La Blackjack

Actualizat:
Comparație Pariuri Secundare Blackjack

Ce zici de un element în plus adăugat sesiunilor tale de Blackjack? Echipa CazinoExpert.ro îți va arăta care sunt caracteristicile principale ale pariurilor secundare, dar și cum le poți plasa într-un mod avantajos. Ce mai aștepți? Plasează pariuri și câștigă!

Perechi perfecte Vs 21+3  La Blackjack

Aceste două pariuri secundare oferă jucătorilor șanse diferite de câștig și aduc în plus elementul-cheie în jocurile de noroc și anume divertismentul. Fie că joci Blackjack pentru începători, fie că deja cunoști ce presupune acest joc, pariurile secundare se potrivesc în ambele situații.

Perechi perfecte Vs 21+3 La Blackjack

Perechi Perfecte

Perechi Perfecte este unul dintre cele mai populare pariuri secundare de Blackjack. După cum reiese și din nume, trebuie să pariezi că cele două cărți pe care le primești vor forma o pereche. În cazul în care ai două cărți identice, ai o pereche perfectă și primești cel mai mare câștig.

Mâini Perechi Perfecte 

Mână Definiție Plată
Pereche perfecte Valoare identică a feței/numărului, culorii 30:1
Perechi colorate Aceeași valoare și culoare a feței/numărului și culoare 10:1
Perechi mixe Aceeași valoare a feței/numărului, culoare și suită diferite 5:1

21+3 la Blackjack

Pariul secundar 21+3 la Blackjack presupune încercarea de a obține un punctaj final de 21.  Pariul secundar în Blackjack 21+3 poate oferi câştiguri de până la 100x miza ta, ceea ce îl face apreciat de jucători.

Valorile mâinilor 21+3 

Mână Definiție Plată
Trei de-un fel de culoare Trei cărţi de acelaşi rang şi culoare 100:1
Chintă de culoare Trei cărţi consecutive de aceeaşi culoare 40:1
Trei de-un fel Trei cărţi de acelaşi rang şi de orice culoare 30:1
Chintă Trei cărţi consecutive, de exemplu, 9-8-7, de orice culoare 10:1
Culoare Trei cărţi de aceeaşi culoare, în orice ordine 5:1

Diferențele Principale – Perechi Perfecte & 21+3

  • Perechi Perfecte se concentrează doar pe cărțile proprii, în timp ce 21+3 nu se concentrează doar pe propriile cărți, ci și pe ale dealerului
  • Scopul la Perechi Perfecte este să pariezi că primele două cărți vor forma o pereche perfectă, spre deosebire de 21+3, unde pariezi pe o combinație formată din cărțile tale și ale dealerului

Nu uita! Chiar dacă pariurile par avantajoase, este important să joci responsabil la top cazinouri online!

Super Sevens vs Lucky Ladies La Blackjack

Ambele pariuri se focusează pe anumite combinații de cărți și aduc, de cele mai multe ori, un avantaj mai mare al casei decât pariurile standard plasate la Blackjack.

Super Sevens vs Lucky Ladies La Blackjack

Super Sevens

Acest pariu presupune plata în cazul în care unul sau mai multe cărți de șapte sunt distribuite printre cărțile jucătorului. Un șapte plătește 3:1, două cărți de șapte nepotriviți plătesc 50:1, iar două cărți de șapte potrivite plătesc 100:1. Dacă a treia carte împărțită este tot un șapte, pariul va plăti 500:1 fără pereche și 5000:1 cu pereche.

Important!

Nu uita, învață cum să faci plăți sigure și fă asta doar la cazinouri online licențiate.

Lucky Ladies

Acest pariu se plătește dacă cărțile jucătorului însumează 20. Există 5 rezultate câștigătoare posibile pentru acest pariu:

  • Un 20 nepotrivit plătește 4:1
  • Un 20 potrivit plătește 10:1
  • Un 20 asortat, de același rang și culoare plătește 25:1
  • Două dame de inimă 200:1
  • Două dame de inimă când dealerul are Blackjack 1000:1

Diferențele Principale – Super Sevens & Lucky Ladies

  • Lucky Ladies se bazează pe primele două cărți din mâna jucătorului, spre deosebire de Super Sevens care se bazează pe apariția unei cărți de 7 în mâna jucătorului sau a dealerului.
  • Plățile la Lucky Ladies depind de combinația cărților, spre deosebire de Super Sevens unde plata depinde de numărul de 7 din mâna jucătorului și a dealerului. Plățile sunt mai mari cu cât ai mai mulți de 7 în mână.

Pariuri Secundare Mai Puțin Folosite

Există și alte tipuri de pariuri secundare mai puțin cunoscute dacă joci la cazinourile online live. Unele dintre aceste pariuri sunt nișate și pot apărea doar la mesele de joc unde există mize mari.

Pariuri Secundare Mai Puțin Folosite

  • „Depășire” sau „Bust It” – Acesta este un pariu secundar care mizează pe faptul că dealerul va depăși valoarea 21. Plasat la începutul rundei, pariul va plăti în funcție de numărul de cărți din mâna crupierului.
  • Buster Blackjack – Este un pariu oferit de Soho All Bets Blackjack, unde Playtech a venit cu propria variantă de pariuri secundare de tip „Depășire”
  • Royal Match – Pariul va plăti 5:2 pentru o suită și 25:1 pentru suită cu K și Q
  • Peste/Sub 13 – Plătește dacă jucătorul prezice corect suma cărților ca fiind mai mică sau mai mare de 13

Avantajele Și Dezavantajele Pariurilor Secundare La Blackjack

Avantaje Dezavantaje
Aceste pariuri oferă o varietate în plus de opțiuni și mize, ceea ce face jocul la cazinourile online mai interesant. Pariurile secundare au de obicei un avantaj mai mare al casei decât miza principală.
De cele mai multe ori, pariurile secundare oferă plăți substanțiale pentru pariurile câștigătoare, lucru ce atrage adesea jucătorii. Riscul financiar poate crește în momentul când folosești pariuri secundare.

Recomandările Specialiștilor CazinoExpert.ro

După ce specialiștii noștri, Mirela Ghită (autor) și Ionuț Cătălin Marin (editor), au analizat pariurile secundare la Blackjack, ți-au pregătit o serie de recomandări:

  • Nu folosi în exces pariurile secundare.
  • Focusează-te și pe strategia de bază a jocului.
  • Studiază termenii și condițiile cazinoului online.
  • Menține un buget de joc responsabil.
  • Analizează avantajul casei și vezi cum poți să îl reduci.

Dacă ai luat în calcul sfaturile specialiștilor noștri, ești pregătit pentru plasarea pariurilor secundare la Blackjack.