6 Probleme Pe Care Le Poți Întâmpina Când Activezi Un Bonus

Actualizat:
Probleme La Activarea Bonusului

Mai mult de 37% dintre jucători se confruntă cu probleme la activarea bonusului. Pot exista anumite probleme pe care le poți controla sau altele care îți pot depăși capacitatea, și necesită ajutor special. Specialiștii CazinoExpert.ro îți vor explica care sunt 6 erori comune care pot apărea, dar și cum le poți rezolva.

6 Erori La Activarea Unui Bonus La Cazino

6 Erori La Activarea Unui Bonus La Cazino

  • Erori de autentificare, validarea contului nu a fost făcută cu în conformitate cu regulile KYC.
  • Nu ai citit cu atenție termenii și condițiile bonusului și ai omis cele mai importante detalii.
  • Nu folosești așa cum trebuie codul bonus.
  • Ai sărit peste condițiile de rulaj.
  • Bugetul tău este prea mic pentru depunerea minimă la cazinoul online.
  • Pot exista probleme intern din cauza platformei site-ului.

Utilizarea unui bonus poate fi ușoară, dar pot exista zile și cu ghion în care problemele nu încetează să apară. De cele mai multe ori vei primi bonusuri în rotiri gratuite sau bonus fără depunere, dar bineînțeles că trebuie să știi ce să faci cu ele.

Dacă te izbești de una dintre aceste probleme, păstrează-ți calmul, problemele de acest fel se rezolvă destul de rapid și ușor.

Contul Tău Nu Este Unul Activ

La orice cazinou din România procesul de KYC este unul nelipsit din activitatea pe care vrei să o întreprinzi pe site-ul cazinoului.

Astfel, tot procesul este mai mult ca o dovadă a ta că ești cine spui că ești. Este o procedură prezentă la toate cazinourile românești licențiate.

În acest caz, verifică dacă ai introdus toate datele când ai creat contul tău înainte să dai vine pe altcineva că nu merge să introduci bonusul. Procesul nu este unul complicat și durează în jur de 48 de ore.

Fără acesta nu poți să folosești bonusul, să faci retrageri sau depuneri.

Citești Prea Repede Termenii Și Condițiile

Termenii și condițiile sunt cele mai importante elemente de care trebuie să ții cont în activarea bonusului. În această parte a paginii site-ului sunt specificate toate aspectele pe care tu trebuie să le îndeplinești pentru a putea activa bonusul.

Foarte mulți jucători nu acordă atenție acestei secțiuni și ajung în situații de criză deoarece nu știu de la ce vine problema lor și cum să o rezolve. Pot fi evitatea majoritatea problemelor care apar în activarea bonusului tău dacă arunci un ochi pe partea aceasta a paginii.

Vei găsi condițiile de eligibilitate ale bonusului, premiile pe care le poți câștiga activând bonusul, sau jocurile la care îl poți folosi, termenul de valabilitate, și alte diverse lucruri.

Nu Utilizezi Corect Codul Bonus

Nu Utilizezi Corect Codul Bonus

Ești sigur că ai introdus codul bun? O greșeală pe care majoritatea jucătorilor o fac este că nu introduc așa cum trebuie codul bonus, greșeală cu care poate te-ai confruntat și tu. Adică:

  • Nu ai verificat dacă bonusul mai este valabil, multe oferte încă pot figura pe site-ul cazinoului, dar să nu mai fie active;
  • Nu ai îndeplinit toate cerințele ofertei;
  • Ai folosit în trecut deja codul o dată;
  • Nu ai verificat dacă nu cumva ai deja un cod activat, acest lucru te poate împiedica să mai folosești altul în același timp.

O tehnică pe care unii jucători o practică este să deschidă mai multe conturi crezând că pot aplica mai multe conturi de mai multe ori, fapt ce nu este moral și strict sancționat de cazino prin închiderea definitivă a tuturor conturilor.

Condițiile De Rulaj Nu Au Fost Îndeplinite

La majoritatea bonusurilor în descrierea succintă de început poate să nu ți se prezinte că ai nevoie de o depunere minimă pentru a le putea activa sau că trebuie rulat de un anumit număr de ori înainte de a face o retragere. Bonusul tău devine inutil în momentul în care condițiile de rulaj nu au fost îndeplinite. Vei pierde și bonusul, și toate șansele de câștig care vin o dată cu el.

Uneori până și bonusurile fără rulaj cum sunt specificate în titlurile ofertei sau în descriere, nu sunt chiar lipsite de rulaj. Cu atât mai mult în aceste situații trebuie să citești termenii și condițiile deoarece acolo este specificat și dacă necesită sau nu să fie rulat bonusul ți de câte ori mai exact.

Dacă ai ajuns în acest punct, vezi perioada de valabilitate a bonusului, iar dacă acesta încă mai este valid, poți să îndeplinești aceste condiții pentru a te bucura de bonusul pe care l-ai ales.

Îți recomandăm să încerci un cod bonus Luck Casino sau un cod bonus Gameworld, fiecare dintre ele vine cu surprize pe măsură și premii pe cinste.

Depunerea Minimă Depășește Bugetul Tău

Este important sa ai control asupra deciziilor tale și asupra banilor tăi. Ai mare grijă să rămâi pe linia de plutire și să nu depășești parametrii pe care ți-i permiți.

Poți încerca să cauți alte variante care se încadrează în bugetul tău sau chiar te poți îndrepta către un bonus fără depunere, astfel vei fi scutit de a cheltui orice bănuț.

Nu crea o sursă de venit din jocurile de cazino și mai ales nu te baza că un bonus va fi șansa ta sigură de a câștiga bani mulți.

Probleme Externe – Bonusul Nu Este Recunoscut De Sistem

Pe lângă toate aceste probleme care pot apărea din momente de neatenție, pot apărea erori ale sistemului, ceea ce nu mai depinde de tine și deja nu mai poți controla.

Se poate întâmpla să pice platforma site-ului sau ca bonusul tău să nu fie recunoscut de site.

În cazul în care problema nu mai ține de tine, specialiștii CazinoExpert.ro, Mirela Ghiță și Ionuț Cătălin Marin îți recomandă să te adresezi suportului tehnic al cazinoului deoarece problema va fi soluționată mai rapid și eficient.

Nu doar în situația de față te poți adresa echipei cazinoului online pe chat live sau prin mail, la toate problemele pe care le întâmpini dacă nu reușești de unul singur poți apela la ajutor specializat.

Acestea fiind spuse, nu te panica dacă se ivesc anumite probleme atunci când activezi un bonus, cauzele pot fi diverse, dar toate au o rezolvare. Nu uita să acorzi atenție fiecărui detaliu și să citești termenii și condițiile bonusului înainte de a-l activa.