Top Greșeli Frecvente la Jocurile Live

Actualizat:
Top Greșeli Frecvente la Jocurile Live

Mai mult de 36% dintre jucători nu înțeleg cu adevărat regulile lor și riscă să facă greșeli aproape banale, considerând jocurile live ușoare. Specialiștii CaznioExpert.ro îți vor explica de ce este important să eviți 6 erori generale la jocurile live și ce probleme pot apărea la fiecare joc în parte.

6 Erori Generale Făcute Frecvent La Jocurile Live

  1. Nu setezi limite în cheltuirea bugetului la jocurile de Ruletă, Blackjack sau Baccarat
  2. Nu acorzi atenție termenilor și condițiilor jocului
  3. Nu ai un program de joc aerisit
  4. Nu ai o strategie de joc
  5. Aparatura proastă
  6. Dealerul nu are experiență

Ai Grijă La Buget

Mulți jucători cad în această plasă a dorinței de a recupera sumele pierdute și cred că perseverența este cheia. Acest lucru poate fi un prim pas spre adicție, de aceea setează un buget maxim pe care să îl poți cheltui.

Cât De Important Este Să Cunoști Termenii Și Condițiile Jocurilor Live?

Este foarte important, dar din păcate această parte a paginii jocurilor live este destul de neglijată. Aici se găsesc toate regulile jocului pe care trebuie să le cunoști, condițiile de rulaj, depunerea maximă, termenii de eligibilitate, câștigurile.

Fă-ți Un Program Pe Care Să-l Urmezi

Setează anumite intervale de timp pe care să le ai în vedere când joci Blackjack, Baccarat sau Ruletă. Poți să cazi de partea cealaltă, ceea ce nu este deloc sănătos și să stai 24/7 în fața unui ecran.

Nu ai o strategie de joc

Atunci când te hotărăști să joci live este important să ai câteva strategii de pariere, de manageriere a jocului, pentru a crește șansele de câștig și pentru a optimiza timpul. Poți folosi asta ca un avantaj în fața competiției.

Software-ul Nu Face Față

Acestea sunt lucruri pe care nu le poți controla, asta însemnând că nu depind de tine. Se poate întâmpla să pierzi conexiunea la internet, să nu mai funcționeze platforma cazinoului online, să te deconecteze de la runda de Ruletă, Blackjack sau Baccarat fără niciun motiv.

Dealer-ul este slab instruit

Fiind jocuri live controlul nu mai este total al tău, ești automat implicat cu o a doua persoană în joc. Astfel, poate să nu fie tocmai cel mai îndemânatic, să scape cărțile, să piardă zarurile, să fie neatent sau să nu cunoască toată procedura de joc.

Greșeli La Ruletă Live Care Te Pot Costa Scump

Greșeli La Ruletă Live Care Te Pot Costa Scump

  • Nu juca fără o strategie prestabilită

Acest tip de joc implică poate un procent mai mare de noroc, dar de preferat este să alegi o strategie. Îți recomandăm Sistemul Martingale, o strategie simplă pe care o poate folosi oricine. Regulile sunt foarte ușor de urmărit, pariul este mărit sau redus în funcție de rezultatul pariului anterior și ai șansa de a recupera pariurile pierdute.

  • Nu copia adversatul

O greșeală des întâlnită este lipsa individualismului. Cei mai mulți jucători sunt tentați să se uite la ce face cel de lângă el, astfel sunt influențați în a face aceleași pariuri sau a paria aceeași sumă de bani.

  • Încearcă să eviți să pariezi „all in”

Este o strategie pe care este indicat să nu te bazezi, fiind destul de rare momentele în care s-a câștigat în acest fel. Șansele există, dar sunt minime, iar dacă alegi totuși să o faci poți avea surpriza unui faliment. Spre exemplu, ai un buget de 100 RON și joci la o masă cu mize de 5 RON. Aplici strategia „all in” și pui toți cei 100 RON pe masă într-o singură mână. Există două scenarii posibile:

  1. Dacă câștigi, poți dubla sau tripla bugetul, crescând șansele să ai un profit semnificativ;
  2. Dacă pierzi, pierzi totul într-o secundă.

Cum Eviți Erorile La Ruletă Live

Pe lângă toate aceste probleme se pot ivi și altele, important este să știi să le identifici și să le rezolvi. Așa că:

  • Pune-ți limite, nu paria mai multe decât îți permiți și nu juca sesiuni prea lungi,
  • Joacă pe cont propriu, alege-ți singur strategia și joacă în modul tău.
  • Nu te baza pe noroc, nu mereu este de partea ta.
  • Alege un pariu optim la Ruletă pentru tipul de ruletă pe care l-ai ales.

Cele Mai Frecvente Greșeli La Blackjack- Sfaturile CazinoExpert.ro

  • Urmezi exemplu dealer-ului- La jocurile live, dealerul nu este prietenul tău, iar dacă el face o mișcare, nu înseamnă că este și bună sau corectă. Dacă el dă hit cu un total de 16, poate să fie o greșeală pe care vrea să o faci și tu. Recomandat ar fi în acel moment să dai stand.
  • Dublezi în momente nepotrivite- Alege o strategie pe care o consideri potrivită și nu te abate de la ea. Fii atent la cărțile pe care le are dealerul, dacă el are în mână 3,4,5 sau 6, iar tu ai un 9 sau 10, în acest moment ar fi indicat să dublezi.
  • Nu acorzi atenție Așilor – Asul este un element important în jocul de Blackjack deoarece el poate lua valori duble. Îți recomandăm să calculezi și ca 1, dar și ca 11, Spre exemplu, dacă ai un As și un 8, tu vei avea de fapt o mână care valorează atât 9 cât și 19.

Ce Greșeli Să Eviți La Baccarat Live Pentru A-ți Crește Șansele De Câștig?

  • Nu paria pe egalitate – Nu este un pariu tocmai recomandat, dar nici practicat, pentru că șansele de a câștiga sunt minime. Mai degrabă poți alege să pariezi pe mâna bancherul sau pe mâna jucătorului.
  • Nu crește miza dacă ai câștigat – Un câștig mai mare nu trebuie să te influențeze să plusezi miza de joc. Să sporești și mai mult veniturile nu înseamnă să mergi către sume extreme investite în joc.
  • Nu paria după instinct – Alege o strategie bună la Baccarat de care te poți folosi în a crește șansele de reușită. Nu te baza pe ceea ce crezi tu că se va întâmpla.

Concluziile Echipei CazinoExpert.ro

Specialiștii noștri Mirela Ghiță (autor) și Vlad George Niță (autor și editor senior) te sfătuiesc să fii gândești de două ori orice mișcare în momentul în care joci un joc live și să fii atent la . Important este și procesul pe care trebuie să îl faci înainte, de a citi termenii și condițiile în totalitate, seteaza limite de timp și buget, alege o strategie bună și poți avea o sesiune reușită de Ruletă, Blackjack sau Baccarat.