Ce Trebuie Să Eviți Când Plasezi Un Pariu La Jocurile Live

Actualizat:
Ce Trebuie Să Eviți Când Plasezi Un Pariu La Jocuri Live

Vrei să plasezi un pariu, dar ți-e frică că nu-l vei alege pe cel bun? Specialiștii CazinoExpert.ro, îți vor spune cum să gestionezi mai precis pariurile, 6 lucruri de care să te ferești, dar și ce este recomandat să faci la jocurile de Blackjack, Ruletă și Baccarat.

6 Lucruri de Evitat Atunci Când Plasezi Un Pariu

6 Lucruri de Evitat Atunci Când Plasezi Un Pariu

Este foarte ușor să plasezi un pariu greșit, din neatenție sau pentru că nu cunoști aceste aspecte:

 1. Încearcă să nu exagerezi când primești bonusuri – Multe cazinouri oferă recompense care îți pot lua ochii în ideea de a plusa la următorul pariu.
 2. Nu folosi conturi false – Mai exact nu te da ceea ce nu ești deoarece procesul de identificare a identității se face manual, foarte posibil să fii prins.
 3. Nu folosi alte carduri pentru depuneri dacă acestea nu sunt ale tale.
 4. Evită să retrageri de sume mari.
 5. Pariază doar la cazinouri online pe care le cunoști, care au licențiere ONJN.
 6. Încearcă să ai un IP fix în momentul în care faci un pariu.

Nu Abuza De Bonusurile Oferite

De multe ori se oferă bonusuri masive care vin cu cerințe de pariere ridicate sau alte restricții care pot fi dificil de îndeplinit. Ai mare grijă la termeni și condiții.

Este foarte important comportamentul pe care îl ai, pentru că de exemplu dacă te-ai înscris doar pentru a obține bonusul de bun venit și încetezi să pariezi imediat după ce l-ai utilizat, vei fi monitorizat. Dacă pariezi doar când apar noi promoții, vei fi și mai atent monitorizat.

Nu Încerca Să Păcălești Cazinoul Când Plasezi Pariul

Alt aspect important este identitatea pe care trebuie să ți-o validezi în momentul în care plasezi un pariu. De ce să faci asta? Pentru că poți ajunge în situația în care ți se va închide contul pe baza unor activități ilicite pe care le-ai întreprins, cum este că ai încărcat alte documente decât cele personale.

Nu Folosi Carduri Care Nu-Ți Aparțin

La fel ca în cazul identității, utilizarea cardurilor care nu îți aparțin sau a cardurilor pe numele altor persoane este ilegală și poate conduce la probleme legale și la pierderea accesului la contul de cazino online. Pariază doar dacă ai de gând să folosești o metodă de plată sigură și personală.

Limitează Sumele Pe Care Vrei Să Le Retragi

Este recomandat să eviți să retragi sume mari de bani din contul tău deodată, mai ales la prima ta retragere, pentru că va trebui să furnizezi noi documente ale identității. Chiar și la retragerile ulterioare, este mai prudent să soliciți sume mai mici, dar mai frecvent. De asemenea, este bine să nu retragi toți banii imediat după câștigarea unui pariu semnificativ.

Pariază La Cazinouri De Încredere

Este esențial să alegi cazinouri online licențiate și de încredere. Înainte de a paria trebuie să știi unde alegi să bagi sume considerabile de bani și dacă acestea se vor întoarce la tine. De asemenea, vorbim și de confidențialitatea și criptarea datelor. Așa că ai grijă înainte să plasezi pariul cine are acces la datele tale.

Pariază De Pe Un IP Fix

Utilizarea unui IP fix poate reduce riscul de a fi asociat cu alte activități suspecte realizate de alți utilizatori de pe același IP. Dacă altcineva de pe același IP a încălcat regulile cazinoului la care tu joci sau a solicitat bonusuri neregulamentare, riști să fii tratat la fel, deși ești nevinovat. Deși aceste situații sunt rare, ele se pot întâmpla. Dacă vrei să eviți astfel de probleme, ar fi bine să alegi un furnizor de internet cu IP fix.

Sfaturi Pentru A Paria Optim La Blackjack

Pariurile la Blackjack sunt relativ simple, însă dacă nu ești atent la câteva lucruri absolut esențiale poți pierde instant toată munca ta. Recomandările noastre pentru a paria în cel mai bun mod la Blackjack sunt:

 • Nu trebuie să depășești 21 de puncte: În Blackjack ai nevoie de cărți care să însumeze un total de 21 pentru a câștiga, nici mai mult, nici mai puțin. Devine astfel esențial să cunoști regulile și strategiile de bază pentru a lua deciziile cele mai bune, într-un timp scurt.
 • Încearcă să aduni 21 cu primele două cărți: Șansele de a câștiga sunt cu atât mai mari dacă din primele 2 cărți distribuite obții o valoare de 21. Pe lângă asta, ai avantajul de a diminua din riscurile la care te poți expune.
 • Încearcă să anticipezi strategia dealerului: Dealerul are un rol important în sesiunea ta de joc, el ar trebui să atingă un total de 17 sau mai mult. Dar, dacă dealerul arată o carte slabă, cum ar fi un 6 sau un 7, există o șansă mai mare ca acesta să depășească 21, ceea ce constituie un avantaj pentru tine.

Care Sunt Cele Mai Avantajoase Pariuri La Ruleta Online

Care Sunt Cele Mai Avantajoase Pariuri La Ruleta Online

Tipul de pariu pe care îl alegi în Ruletă este determinat de strategia pe care o folosești, iar aceasta va influența sumele câștigate. La jocul de Ruletă ai 2 mari categorii de pariuri: exterioare și interioare. Cota și plata la ruletă sunt influențate de suma de numere pe care o pariezi, spre exemplu dacă alegi să pariezi multe numere, ai o probabilitatea mare de câștig și cota și plata mai mici.

Cele 2 mari categorii de pariuri pe care le poți face la Ruletă sunt:

 • Pariuri interioare – Pariurile interioare, cum ar fi parierea pe numărul exact sau grupuri mici de numere, oferă recompense mai generoase, dar și un risc crescut.
 • Pariuri externe – Pe de altă parte, pariurile exterioare, cum ar fi cele menționate anterior (par/impar, roșu/negru), oferă o probabilitate mai mare de a câștiga, dar cu sume mai mici.

Atenție!

Evită pariurile cu cote mari! Deși poate fi tentant să pariezi pe combinații cu cote ridicate, acestea adesea implică un risc mai mare și o probabilitate de câștig scăzută.

Pariuri Pentru Ruletă Americană Și Ruletă Europeană

Pariu Plata Cota Probabilitate Ruletă Europeană Probabilitate Ruletă Americană
Direct 35:1 36 2,70% 2,63%
Divizat 17:1 18 5,41% 5,26%
Pariul pe 5 numere

(0, 00, 1, 2, 3)

6:1 7 13,16%
Roșu / Negru 1:1 2 48,65% 46,37%
Par/Impar 1:1 2 48,65% 46,37%
1-18 / 19-36 1:1 2 48,65% 48,37%

Acestea sunt 6 pariuri care se împart în 2: primele 3 fiind cele mai slabe, urmând ca următoarele 3 să fie la polul opus ca fiind cele mai bune.

Recomandările CazinoExpert.ro Pentru Pariurile La Baccarat

Pentru jocul de Baccarat echipa CazinoExpert.ro ți-a pregătit câteva sfaturi de pariere:

 • Pariază pe bancher: Este cel mai avantajos deoarece posibilitatea de câștig este și ea mai mare.
 • Evită recuperarea pierderilor: Stabilește un buget și respectă-l pentru a evita pierderile suplimentare.
 • Analizează regulile: Înțelege distribuirea cărților și modul de calcul al punctajului.
 • Alege-ți strategia: Optează pentru o strategie apropiată de stilul și obiectivele tale de joc.

Să pariezi la jocurile live poate să-ți aducă eșecul foarte rapid dacă nu iei în calcul toți factorii care pot influența câștigul tău. Nu face abuzuri de bonusuri și utilizează responsabil datele personale. Respectă regulile jocului și fă-ți câteva strategii general valabile de care te poți folosi.  Abordarea responsabilă și informarea adecvată pot îmbunătăți semnificativ experiența și șansele de succes în cadrul jocurilor de cazino live.