Cum Te Poți Autoexclude De La Un Cazinou Online?

Actualizat:
Autoexcluderea De La Un Cazinou Online

Adicția pentru jocurile de noroc reprezintă o problemă iar autoexcluderea este o opțiune necesară pentru jucătorii dependenți. Rămâi alături de noi pentru a afla care sunt variantele de autoexcludere, cum ajută autoexcluderea jucătorul, dar și care sunt sfaturile specialiștilor CazinoExpert.ro pentru jucătorii care se luptă cu această problemă.

Prin Ce Modalități Te Poți Autoexclude?

Pentru a te autoexclude de la un cazinou, există două modalități:

 • Autoexcludere prin asistență oferită de cazinouri
 • Autoexcludere prin programe de blocare a accesului

Cazinourile îți dau șansa să te autoexcluzi pentru o perioadă de minimum 3 luni sau maximum 5 ani. Există cazinouri în alte țări în care perioada pentru care te poți autoexclude este de până la 7 ani sau, în anumite cazuri, pe viață.

4 Pași Simpli Pentru A Te Autoexclude De La Cazino Prin Asistență

Pași Simpli Pentru A Te Autoexclude De La Cazino Prin Asistență

Pentru a te autoexclude  sau a-ți închide contul de la un cazino online, poți cere ajutor echipei de asistență la fiecare cazinou unde ai cont.

 1. Ia legătura cu serviciul clienți, fie prim e-mail, telefon sau chat live
 2. Explică-i persoanei cu care ai luat legătura că vrei să te autoexcluzi. Nu uita să îi menționezi și perioada! Aceasta poate fi de la 3 luni, la 5 ani
 3. Urmărește indicațiile primite. De cele mai multe ori, trebuie să semnezi un acord
 4. Așteaptă confirmarea din partea cazinoului

Dezavantajul acestei variante este că trebuie să iei legătura cu toate cazinourile unde ai cont și să reiei procedura la fiecare. În această perioadă nu vei avea acces la cazinouri. Dacă simți că problemele tale nu încep să se rezolve, te sfătuim să iei legătura cu specialiștii. Asociația Joc Responsabil poate oferi ajutor în mod gratuit persoanelor care au probleme cu dependența de jocuri de noroc.

Cum Te Autoexcluzi Prin Programele De Blocare

Programele care restricționează accesul la cazinouri: Gamban și Gamblock, prezintă un avantaj în comparație cu autoexcluderea prin asistență. Avantajul constă în simplificarea lucrurilor prin instalarea acestor aplicații. Nu trebuie să iei legătura cu toate cazinourile unde ai cont, deoarece aceste aplicații blochează accesul pentru toate cazinourile online.

Cum Te Autoexcluzi Prin Programele De Blocare

Gamban

Gamban este un program care blochează accesul la toate site-urile web unde jucătorii au cont. Acest program este conceput pentru a veni în ajutorul persoanelor care vor să își schimbe comportamentul în ceea ce privește jocurile de noroc. Acest program poate fi instalat atât pe telefon, cât și pe tablete sau calculatoare.

Este foarte important să știi că nu vei mai avea cum să intri în conturile de jucător.

Gamblock

Un alt program de blocare a accesului la jocurile de noroc este Gamblock. La fel ca Gamban, acesta își propune să ajute jucătorii care au probleme în acest sens. Gamblock poate fi instalat atât pe telefon, cât și pe tablete sau calculatoare. Sistemul de blocare Gamblock, nu înlocuiește sprijinul oferit de consilieri.

Cum Îi Ajută Autoexcluderea Pe Jucători?

Cum Îi Ajută Autoexcluderea Pe Jucători_

Autoexcluderea îi ajută pe jucători să-și îndrepte comportamentul. Iată cum îi poate ajuta:

 • Limitează accesul: Această limitare împiedică jucătorii să mai aibă acces la cazinourile online românești sau cazinourile străine, și, implicit, să mai joace.
 • Previne dependența: Prin limitarea accesului, contribui la prevenirea dependenței.
 • Previn pierderile financiare: Jucătorii care se autoexclud, nu mai pierd foarte mulți bani, din prisma faptului că accesul le este restricționat.

Ce Limitări Are Procesul De Autoexcludere?

Limitarea autoexcluderii este un pas important pentru o persoană care a avut probleme cu dependența. Acest pas trebuie făcut doar în momentul în care procesul de vindecare începe să apară. Iată câteva momente în care autoexcluderea ar putea înceta:

 1. După consultarea specialiștilor – O persoană care a beneficiat de ajutor din partea specialiștilor și trecut printr-un plan de vindecare poate ulterior să discute cu terapeutul său despre momentul în care poate relua jucatul, dar într-un mod responsabil.
 2. După îmbunătățirea stării de sănătate – După ce specialistul își dă acordul și observă o îmbunătățire a stării de sănătate, se poate lua în considerare întreruperea autoexcluderii. Întreruperea autoexcluderii se poate face doar după acordul specialistului!
 3. După stabilirea unor limite – Sub îndrumarea specialistului și doar dacă el vede o schimbare comportamentală, poți stabili niște limite de timp și bani. Specialistul trebuie să-ți dea acordul asupra acestor limite și abia apoi poți să începi să joci din nou, treptat, dar responsabil.

Sfaturile Echipei CazinoExpert.ro

Specialiști nostri, Mirela Ghiță (autor) și Ionuț Cătălin Marin (editor), vin în ajutorul tău cu cele mai bune sfaturi despre autoexcluderea la cazinourile online.

 • Autoexcluderea este o opțiune de luat în calcul atunci când te simți depășit.
 • Cere mereu ajutor oamenilor din jur, familie sau prieteni.
 • Cere ajutor specialiștilor. Poți găsi ajutor la asociația Joc  Responsabil.

Recunoașterea unei probleme pe care o ai este importantă. Autoexcluderea de la un cazinou online reprezintă o decizie bună și este primul pas spre vindecare.