Lucky Six - Strategii Care Te Pot Ajuta Să Câștigi

Actualizat:
Lucky Six - Strategii

Știai că este posibil ca extragerile la loto să se facă din 5 în 5 minute? Află că da, este posibil, dacă alegi să joci Lucky Six, o loterie virtuală care îți oferă șanse rapide și sigure de câștig.

Specialiștii CazinoExpert.ro ți au pregătit în rândurile de mai jos informații care te vor ajuta sa câștigi la Lucky Six practicând cele mai bune strategii. Rămâi până la final pentru a afla câteva ponturi pe care ți-le recomandăm.

Cum Să Câștigi La Lucky Six?

Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de marelele câștig este să pariezi un bilet cu un șir de 6 numere pe care tu le simți norocoase și să aștepți momentul în care vor fi extrase. Cu cât numerele pe care le-ai pariat sunt extrase mai rapid, cu atât suma de câștig va fi și ea mai mare.

Un aspect foarte important de care să nu uiți este tipul de pariu pe care îl alegi, pe lângă standardul menționat mai sus, mai ai și alte opțiuni:

 • Primul număr par/impar
 • Par/impar primele 5 numere- dacă în primele 5 numere extrase se vor afla mai multe numere pare sau impare;
 • Culoarea primului număr extras;
 • Primul număr să fie mai mic sau mai mare 24.5.

Cele mai populare pariuri sunt clasicele pariuri pe numere:

 • Pariu simplu;
 • Pariu combinat- acest pariu îți dă oportunitatea de a alege mai multe numere sau grupuri de numere, mai apoi miza se înmulțește pe combinații, împărțit la câte combinații sunt și, astfel, rezultă câștigul.

Nu există o formulă magică care garantează 100% câștiguri la Lucky Six. Potrivit statisticilor există, însă, niște numere „magice” pe care le poți folosi în diverse combinații care îți pot crește șansele de câștig: 2,4,5,6, 10, 12, 27, 33, 34, 36, 42 și 47.

Asta nu înseamnă că nu poți paria numerele care au o însemnătate pentru tine( zile de naștere, alte aniversări sau evenimente importante).

Lucky Six nu este cu mult diferit față de clasicul 6/49, doar că în loc de 49 de numere extrase, sunt 48. Acest tip de loterie online este mai des întâlnită în cazinourile internaționale. În România a luat amploare acum câțiva ani, iar de atunci continuă să crească în popularitate.

Strategia Cu Paletă De Culori

Strategia Cu Paletă De Culori

Loteria la cazinourile online are în general bile împărțite pe 7 culori: roșu, verde, mov, albastru, negru, galben, maro și  portocaliu. Întâmplarea face ca, de multe ori, numerele unei extrageri să corespundă unei culori din cele menționate anterior.

Dacă vrei să mergi pe această strategie, trebuie să ții cont că nu mereu se întâmplă să iasă chiar toate bilele de aceeași culoare, dar în acest caz ai 2 variante:

 • Mergi pe varianta clasică de 6 numere și eviți să mai pariezi încă 2 care este posibil să nu iasă;
 • Mergi pe varianta de 7 numere și speri să iasă aceeași culoare pentru toate.

Totuși, trebuie să fii foarte inspirat să alegi și culoarea corectă și numerele care au posibilitatea de a fi extrase în acel moment.

Strategia Pe Bile Reci

Bilele reci se referă la numerele care nu prea sunt alese în general. Acum poate te întrebi de ce ai alege niște numere care nu au șanse de câștig? Ne referim stric la numerele care nu au mai fost extrase de ceva timp, deoarece pentru „bilele fierbinți” (numerele care sunt extrase frecvent) există posibilitatea să nu mai apară pentru o anumită perioadă. Deci, de ce nu ai încerca această variantă de bile reci?

Bineînțeles, și aici trebuie să ai puțin noroc și să alegi niște combinații bune.

Strategia Pe Numere Consecutive

Strategia Pe Numere Consecutive

Strategia este destul de simplă. Din 5 în 5 minute sunt extrase 35 de numere câștigătoare, iar numărul lor zilnic crește la ordinul sutelor, deci este foarte posibil să fie extras și un șir de numere consecutive, precum 6,7,8,9,10,11.

Dacă vrei să îți crești șansele poți paria mai multe șiruri, dar ai grijă la buget. Posibil, totuși, ca premiul să nu fie unul prea consistent, așa că să nu ai așteptări prea mari.

Gestionarea Bugetului

Un aspect foarte important de care să nu uiți este gestionarea bugetului tău. Lucky Six este un joc live prin care cazinourile pe bani reali oferă șanse reale jucătorilor de câștig.

După zeci de ore de studiu privind strategiile Lucky Six, și practicarea lor la diverse cazinouri online, specialiștii CazinoExpert.ro, Mirela Ghiță și Ionuț Cătălin Marin au concluzionat că Lucky Six nu presupune investiții majore și că sumele pe care pariezi pot pleca și de la 2 RON pe bilet sau 0.1 RON pe pariuri combinate.

Ponturi Pentru Câștiguri Rapide la Lucky Six

 • Nu paria mize mari! Sumele mari nu garantează câștiguri.
 • Mergi pe pariuri cu cota de 1.80, au mai multă șansă de reușită.
 • Alege să joci bielete în sistem (combinație, cotă de 0.1), ai mai multe numere la dispoziție.
 • Nu lua în calcul rezultatele anterioare. Nu te lăsa influențat de ce a fost extras înainte deoarece este posibil ca norocul să nu se mai repete.
 • Pariază așa cum simți! Așa cum am mai zis mai sus, nu există formule magice, așa că joacă după bunul plac!