Simbolurile Wild Și Scatter - Ce Simbol Îți Aduce Mai Mulți Bani?

Actualizat:
Simboluri Wild Vs Simboluri Scatter

Două dintre cele mai importante simboluri la jocurile de păcănele sunt Wild și Scatter. La unele jocuri apare doar simbolul Wild, la altele doar scatterul, dar pot fi întâlnite și împreună. În cadrul acestui articol, vei afla care dintre aceste două simboluri e mai profitabil, care sunt diferențele dintre ele și dacă există și ceva similar între un simbol Wild și simbolurile Scatter.

Ce Simbol E Mai Bun Pentru Câștiguri Mai Mari?

Ce Simbol E Mai Bun Pentru Câștiguri Mai Mari

Am ajuns și la cea mai importantă parte pentru orice jucător, cea în care vei afla care dintre cele două simboluri câștigătoare la casino e mai profitabil.

Pentru a-ți crește șansele de a-ți adjudeca banii în mod constant când joci la păcănele pe bani reali, echipa CazinoExpert.ro îți recomandă jocurile cu simboluri Wild, deoarece acestea aterizează pe rola de joc mult mai des. Totodată, dacă vrei ca jocul tău să fie unul spectaculos, să te bucuri de un spectacol vizual pe ecran, simbolurile Wild sunt alegerea potrivită pentru tine.

Dacă, însă, vorbim de sume, conform analizei echipei noastre, cele mai mari câștiguri vor fi găsite la jocuri cu simboluri Scatter. Prin urmare, în cazul în care ești în căutarea unor jocuri ce-ți pot extinde numărul de învârtiri, Scatter e varianta potrivită pentru tine. De asemenea, dacă ești în poziția în care cauți să ai parte de posibilități de a obține anumite bonusuri, tot un asemenea slot e ce trebuie pentru tine.

Cât de des își fac apariția simbolurile speciale Wild și Scatter?

Așa cum am menționat mai sus, în majoritatea jocurilor, simbolurile Wild vor apărea într-un număr mai mare, în vreme ce simbolul Scatter e văzut mai rar, din pricina faptului că e considerat mai special. Jucătorii se pot bucura de ambele la sloturile mai complexe, așadar ecranul tău are șansa și mai mari să fie vizitat de măcar unul din cele două simboluri. Spre exemplu, jocurile EGT dețin astfel de simboluri.

Ce Sunt Simbolurile Wild?

Ce Sunt Simbolurile Wild

Simbolul Wild (sălbatic) face ca jocul să devină mai interactiv și are rolul de a înlocui alte simboluri simple, cu scopul de a obține combinații câștigătoare. Astfel, Wilde-ul transformă o rotire ce nu-ți aduce nimic în dreptul tabelului de plată, într-una în care poți pune mâna pe un câștig colosal. Astfel, simbolurile Wild mai pot fi cunoscute ca „joker” și se pot declanșa de la stânga la dreapta pe orice linie de plată.

Acum că ai aflat de la experții noștri, Mirela Ghiță (autor) și Vlad George Niță (autor și editor senior), cum simbolurile Wild îți pot oferi o combinație câștigătoare pe rolele jocului, hai să descoperi și cumulul de elemente ale acestor simboluri ce-ți pot aduce un profit mai mare:

  1. Wild colapsabil
  2. Wilde-uri lipicioase
  3. Wilde-uri plimbătoare
  4. Wilde aleatoriu
  5. Wild expansibil
  6. Wild stacked
  7. Wilde-uri cu multiplicatori
  8. Wild adiacent
  9. Wild clasic

Ce Sunt Simbolurile Scatter?

Ce Sunt Simbolurile Scatter

Scatter-ul e un alt simbol foarte întâlnit în cadrul jocurilor moderne. Acesta aduce cu el diferite funcții ce nu oferă doar un câștig în bani în tabelul de plăți. De ce? Pentru că în funcție de tipul de Scatter din joc și numărul simbolurilor declanșate, câștigul poate fi reprezentat și de:

  1. Un bonus
  2. Rotiri gratuite
  3. Multiplicatori

Cele cu bonus îți aduc premii în plus la fiecare declanșare. Acest tip funcționează la fel ca și-n cazul rotirilor gratuite. Simbolurile Wild apar și cu funcția de multiplicator. Pot apărea destul de rar, dar în cadrul acestora, jucătorul se poate bucura de câștiguri consistente. Dacă scatter-ul își face apariția de un anumit număr de ori în aceeași rundă, câștigul final va avea o valoare mai mare.

Simboluri Wild vs simboluri Scatter – Aspecte Similare Și Diferențe

În continuare, am decis să separăm principalele diferențe dintre simbolurile Wild și Scatter de similaritățile acestora.

Asemănări Deosebiri
Ambele fac ca jocul să fie mai palpitant, în comparație cu jocul de bază Odată cu apariția simbolurilor Scatter, ai șansa să câștigi și rotiri gratuite sau bonusuri, în vreme ce în cazul celor Wild, doar profitul în bani din runda respectivă poate fi singurul plus.
Ambele au același rol în ceea ce privește declanșarea de multiplicatori în cadrul rundelor câștigătoare Simbolul Wild apare mai des
Wilde-ul poate apărea doar pe anumite role, iar simbolul Scatter nu trebuie să se alinieze pe anumite linii de plată
Scatter-ul e genul de simbol mai simplu, în timp ce simbolurile Wild sunt de 9 feluri, care au foarte multe caracteristici distincte

Sfaturile Și Recomandările Experților

  • Caută să descoperi care dintre cele două simboluri e mai benefic pentru tine.
  • Nu juca la întâmplare. Testează top 9 sloturi cu bonus fără depunere pentru a ajunge să le cunoști pe cele care-ți aduc cele mai mari câștiguri.
  • Nu te fixa doar pe jocurile cu un anumit simbol, ci încearcă-le pe toate. Spre exemplu, de multe ori, simbolurile Scatter se pot lăsa așteptate și atunci, poate fi momentul potrivit pentru a te muta la un joc cu simboluri Wild.