Metoda Oscar's Grind: Cea Mai Sigură Strategie Pentru Jocurile De Cazinou online

Actualizat:
Metoda Oscar's Grind

Strategia de pariere Oscar’s Grind este considerată cea mai sigură pentru că este construită să te ajute să obții în mod constant câștiguri mici, dar sigure. Experții noștri îți pun la dispoziție un ghid care te va ajuta să obții aceste câștiguri folosind sistemul, vei descoperi ce avantaje ai dacă îl folosești, cât și la ce riscuri te expui și totodată cum poate fi aplicat la cazinourile online.

Sisteme De Pariere Progresive: Particularitățile Metodei Oscar’s Grind

Sistemul de pariere Oscar’s Grind este un sistem progresiv pozitiv în care îți crești miza cu o unitate după fiecare câștig. Scopul acestui sistem de pariere este de a obține un profit de o unitate din fiecare secvență câștigătoare.

Parierea cu o progresie pozitivă presupune că după fiecare câștig, îți mărești pariul și urmărești profitul, nu pierderile, ceea ce face din această metodă una dintre cele mai sigure metode de pariere progresive. Sistemele de pariere cu progresii pozitive nu au același potențial de risc ca sistemele cu progresie negativă, cum e sistemul Fibonacci, spre exemplu, pentru că în acest caz jucătorul își stabilește limitele de câștig și de pierdere pentru fiecare joc în parte.

Caracteristicile generale ale acestei metode de pariere sunt redate de elemente precum:

 • O bună gestionare a riscului
 • Parieri graduale
 • Abordarea parierii conservatoare
 • Se bazează pe progresii mici

Cum Folosești Metoda Oscar’s Grind În Avantajul Tău

Cum Folosești Metoda Oscar's Grind În Avantajul Tău

Oscar’s Grind este un sistem care funcționează pe cicluri de pariere și poate fi aplicat la o varietate de jocuri, în principal cele de cazinou live, precum Craps, Ruletă, Blackjack sau Baccarat.

Atenție! Ia în calcul că această strategie de pariere trebuie să fie aplicată doar la pariurile cu șanse egale, diferit de strategiile aplicabile la Lucky Six. Spre exemplu, la Ruletă poți utiliza acest sistem de pariere pe roșu/negru.

Pentru a urmări cu atenție fiecare pas al acestui sistem, trebuie să parcurgi următoarele etape:

 • Plasezi un pariu de 1 unitate.
 • Dacă pierzi, pariez din nou o unitate, și continui să pariezi doar o unitate până când câștigi.
 • Crești pariul cu 1 unitate pentru fiecare victorie.
 • Odată ce ciclul ți-a adus profit de 1 unitate, ciclul respectiv de parieri se încheie.

Ce Avantaje Și Dezavantaje Poți Întâmpina Folosind Această Strategie?

Avantaje Dezavantaje
Progresie lentă dar constantă. Câștigurile apar mai greu, fiind o strategie care presupune sesiuni de joc prelungite.
Riscurile sunt minime la fiecare ciclu de joc, iar pierderile sunt astfel minimizate. Câștigurile sunt mici și poate deveni o strategie monotonă.
Pierderile sunt ușor de gestionat și implică riscuri financiare minime. Nu garantează un profit garantat.
Facil de utilizat și aplicat. Necesită o disciplină și rabdare aparte.

Chiar dacă sistemul Oscar’s Grind a devenit popular printre jucătorii începători, în mare parte, pentru că este o tehnică de pariere relativ simplă și cu riscuri minimale, este esențial să reții că nicio strategie de pariere nu îți poate asigura un profit, astfel încât este foarte important să pariezi întotdeauna în cel mai informat mod și în limita bugetului disponibil.

Oscar’s Grind Și Cum Îl Aplici În Blackjack

Oscar's Grind Și Cum Îl Aplici În Blackjack

Oscar’s Grind la mesele de Blackjack este unul dintre cele mai ușoare progresii de pariere de gestionat. Miza principală este de a câștiga un profit de o unitate, ca mai apoi toată progresia să fie luată de la capăt astfel:

 • Începi printr-un pariu de o unitate.
 • Dacă pierzi prima mână, continuă cu un alt pariu de o unitate pentru următoarea și continui până câștigi.
 • După  fiecare câștig, mărește pariul cu o unitate.
 • La fiecare pierdere, trebuie să menții aceeași sumă pariată până câștigi.
 • După fiecare profit de o unitate, reîncepi un nou ciclu cu suma inițială a pariului.

Utilizarea Strategiei Oscar’s Grind La Ruletă

Utilizarea Strategiei Oscar's Grind La Ruletă

Ruleta este jocul la care această strategie este cea mai aplicată de către jucători tocmai pentru că este concepută pentru pariuri cu șanse egale, cum ar fi roșu/negru sau par/impar. De asemenea, trebuie să reții că parierea corectă este principalul element în acest joc, deci trebuie să fii foarte atent la cum pui pariuri bune la Ruletă. 

Sistemul urmărește același tipar ca la Blackjack. Aici, această metodă este una sistemică și implică plasarea unui pariu pe mize egale, acestea fiind:

 • Negru
 • Roșu
 • Impar
 • Par
 • 1-18
 • 19-36

Obiectivul principal al utilizării Oscar’s Grind la Ruletă este acela de a genera o singură unitate de profit. Începi prin a plasa un pariu unitar pe orice combinație de mize alese și continui același tipar dacă câștigi. Dacă pierzi, menții parierea pe aceeași sumă până când câștigi din nou și îți mărești pariul cu o singură unitate.

Atenție! Cel mai bun RTP este la Ruleta franceză, urmată de cea europeană, iar varianta americană fiind cea mai puțin avantajoasă din cauza avantajului casei care este mult mai mare.

Cum Folosești Oscar’s Grind în Baccarat

Cum Folosești Oscar's Grind în Baccarat

Această strategie este ideală și pentru Baccarat, care se aplică la fel ca la Blackjack și Ruletă, însă ceea ce diferă este dinamica. Spre deosebire de acestea, în Baccarat acest sistem implică parierea pe mâna dealer-ului sau mâna jucătorului.

Atenție! Ceea ce trebuie să reții este că nu e indicat să folosești acest sistem la parierea pe egalitate pentru că rata de succes este destul de mică.

În Baccarat acest sistem este centrat pe ajustarea pariurilor în funcție de câștigarea sau pierderea mâinilor.

Aplicarea Metodei Oscar’s Grind La Craps

Aplicarea Metodei Oscar's Grind La Craps

Sistemul de pariere Oscar’s Grind poate fi aplicat doar la pariuri care au aproximativ aceleași șanse de reușită, cum ar fi big 6 big 8, come, don’t come, pass sau don’t pass. La Craps dinamica jocului este condusă de zaruri, deci diferența de aplicare a acestei metode constă în rezultatele aleatorii ale aruncării zarurilor.

Ciclul de pariere specific acestui sistem trebuie întrerupt imediat după ce obții profit, ca mai apoi să începi altul. Dacă ești norocos, vei reuși să obții un flux constant de profituri mici. De reținut este faptul că pariurile pass și don’t pass au cel mai mic avantaj al casei, deci ia în calcul plasarea pariurilor pe acest tip de mize.

Ce Părere Au Experții Noștri Despre Siguranța Strategiei Oscar’s Grind?

Echipa noastră de specialiști CazinoExpert.ro Mirela Ghiță (autor) și Vlad George Niță (autor și editor senior) recomandă utilizarea acestei strategii datorită progresiei treptate și a gestionării riscurilor, care implică un nivel de siguranță mai stabil față de alte sisteme de pariere. Evitarea pierderilor mari într-un timp scurt este elementul principal care îi redă această siguranță. Astfel, această strategie este ideală pentru jucătorii care preferă un stil de pariere metodic și disciplinat.

Așadar, această strategie se bazează pe ajustări treptate ale pariurilor în funcție de fiecare câștig sau pierdere. Strategia se poate adapta în funcție de fiecare joc: În Blackjack sistemul este utilizat în funcție de decizii strategice, la Ruletă acest sistem se pune în aplicare în funcție de rezultatele învărtirii roții, în Baccarat focusul este pe ajustarea pariurilor în funcție de câștigarea sau pierderea mâinilor, iar la Craps dinamica este redată de rezultatele zarurilor.